image1
این افتخار است برای پذیرایی از تمام دانشگاه های خصوصی و موسسات آموزش عالی در افغانستان. من از استادان، محققان، محققان، دانش آموزان و والدین احترام می گذارم که به قدرت آموزش عالی به عنوان راهی برای پیشرفت و توسعه پایدار اعتقاد دارند.
اجازه دهید قدردانی های عمیق خود را ابراز کنم و در مورد همه موسسات آموزش و پرورش و تحصیلات عالی که به بهبود کیفیت تحصیلات عالی در افغانستان تمرکز می کنند قدردانی کنم. افتخار من این است که شما جهت و تاریخ تحصیلات عالی خصوصی را در افغانستان توضیح دهید.
تحصیلات عالی افغانستان افتخار دارد که در ده سال گذشته علاوه بر موسسات آموزش عالی ایالتی که دارای تحصیلات عالی خصوصی هستند علاوه بر مؤسسات آموزش عالی دولتی نیز خدمات خود را به بیش از 167،000 دانش آموز از مجموع 300،000 دانش آموز افغان ارائه دهند.
این نشان می دهد که در طول دهه گذشته، بخش خصوصی تحصیلات عالی توانسته است اعتماد و اعتماد زیادی را در بین جوانان و والدین آنها کسب کند.
اما به منظور مدیریت چالش ها و موانع موجود در زمینه رشد آموزش خصوصی خصوصی، چهار سال پیش، APUIHEA (انجمن دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خصوصی) با مشارکت بیش از چهل دانشگاه و موسسات آموزش عالی تاسیس شد . خوشبختانه در حال حاضر در سال 2017 بیش از 100 عضو وجود دارد و یکی از اهداف اصلی انجمن هماهنگی و همکاری بین آموزش عالی خصوصی در افغانستان و منطقه است.
من از همه سازمان های مربوطه و سازمان های مرتبط، موسسات دولتی و غیر دولتی انتظار می رود که از اهداف APUIHEA (انجمن های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خصوصی) حمایت کنند.

با احترام

دوکتور شفیع الله نعیمی
رئيس APUIHEA
(اتحادیه پوهنتونها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی)

معرفی

APUIHEA یک اتاق هماهنگ کننده و یک جلسه جمع آوری بخش خصوصی در بخش خصوصی در افغانستان!

انجمن دانشگاه های خصوصی و موسسات آموزش عالی در افغانستان، پس از آن "APUIHEA" یک سازمان ملی، غیرانتفاعی و غیردولتی است که نماینده، حمایت و در حال پیگیری منافع و نگرانی های قانونی بخش خصوصی در بخش خصوصی در افغانستان است.

APUIHEA به عنوان یک صدای جمعی از نهادهای عضو آن APUIHEA یک پلت فرم برای دفاع، هماهنگی، تبادل اطلاعات، شبکه سازی و به اشتراک گذاری بهترین شیوه ها در میان اعضا، وزارت آموزش عالی، ذینفعان، بازیگران و بقیه ذینفعان مهم برای ارتقاء و توسعه است از بخش آموزش عالی در کشور.

در حال حاضر APUIHEA بیش از 126 دانشگاه خصوصی و موسسات عالی آموزش عالی را در سراسر کشور نمایندگی و پشتیبانی می کند و زمینه را برای همکاری و تبادل اطلاعات در مورد آموزش عالی و فعالیت ها و برنامه های مرتبط با آن فراهم می کند.

تاریخچه APUIHEA

مؤسسات آموزش عالی خصوصی در افغانستان مسائل و منافع مشترک را به اشتراک می گذارند که برای دستیابی به اهداف و اهداف آنها نیاز به همکاری دارند.

برای این منظور، در ژوئیه 2012، نمایندگان بیش از 40 نهادهای خصوصی خصوصی، با هماهنگی و توافق بر سر راه تشکیل یک سازمان بزرگ به نام "انجمن دانشگاه های خصوصی و موسسات تحصیلات عالی در افغانستان" توافق کردند.

پس از آن، مراسم افتتاحیه افتتاحیه انجمن در تاریخ 27 سپتامبر 2012 در هتل بین کانتیننتال، کابل و با حضور مقامات ارشد وزارت معارف، نمایندگان مجلس، رؤسای اتاق بازرگانی، سازمان های جامعه مدنی، رسانه ها، اعضای موسسات آموزش عالی و دانشگاهیان

رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، هیئت مدیره و اعضای انجمن به اتفاق آرا انتخاب شدند و ده ها تن از موسسات آموزش عالی خصوصی همواره کار مشترک را آغاز کرده اند که این انجمن آنها را یک پلت فرم مناسب برای تبادل ایده ها، به اشتراک گذاری بهترین شیوه ها و فرمول بندی اولویت ها و برنامه های آینده.

این زمانی بود که APUIHEA به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و تحت مجوز "0021 اتاق بازرگانی و صنایع افغانستان (ACCI)" ثبت شد.

امروزه APUIHEA یک سازمان بزرگ با 126 نهاد عضو در سراسر کشور نقش مهمی در تأثیر گذاری و شکل دادن سیاست های ملی، شیوه ها، ابتکارات و بحث ها دارد که بر فعالیت ها و کار بخش خصوصی بخش خصوصی در افغانستان تأثیر می گذارد.

فعالیت ها و عملیات APUIHEA از طریق یک دفتر اصلی در پایتخت کابل و سه دفتر منطقه ای در شرق، شمال و جنوب غربی طراحی و مدیریت می شود.

ارتباط

شماره تماس : ۰۷۴۴۵۸۴۴۴۴
  ایمیل:   info@apuihea.edu.af
  ویب سایت:   www.apuihea.edu.af

سرک پوهنتون کابل , دهبوری , کابل , افغانستان

مسئولیت

اتحادیه پوهنتون ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی افغانستان یا (APUIHEA) یک نهاد ملی , غیر انتفاعی و غیر دولتی است که نماینده , حمایت کننده , پیگیری کننده منافع و نگرانی های قانونی بخش تحصیلات عالی خصوصی در افعانستان میباشد.